Povežite se z nami

Novice

Aleš Primc je edini izmed kandidatov za župana Ljubljane, ki ima pogum, da se javno zoperstavi LGBTQIA certifikatom za osnovne šole.

Objavljeno

dne

Na letošnjih lokalnih volitvah ima Ljubljana devet kandidatov za novega župana. Poleg Zorana Jankovića se v boj za županski stolček podaja tudi Jasmin Feratović, Igor Horvat, Mojca Sojar, Nataša Sukič, Aleš Primc, Tomaž Ogrin, Jasminka Dedić in dr. Tina Bregant.

Edini izmed vseh kandidatov, ki ima pogum, da se javno zoperstavi proti kulturnemu marksizmu in LGBTQIA propagandi našim otrokom, je predsednik stranke Glas za otroke in družine, Aleš Primc. V eni izmed objav na socialnih omrežjih je poudaril, da Janković propagira radikalno protidružinsko LGBTQIA+ ideologijo, ki vključuje spreminjanje spola in spolne usmerjenosti po vrtcih in šolah. Primc še dodaja, da morajo biti šole in vrtci otrokom, otrokom s posebnimi potrebami, staršem, vzgojiteljicam in učiteljicam prijazni.

Stranka Glas za otroke in družine kandidira tudi za ljubljanski mestni svet. Poleg Aleša Primca je na listi tudi Apolonija Naglič, Janez Cerkovnik in 16 ostalih posameznikov, ki se zavzemajo za otrokom in staršem prijazno Ljubljano.