Connect with us

Novice

Dramski masaker v Črni gori: Pobil 11 ljudi, med njimi tudi štirje otroci.

Published

on

V Črnogorskem mestu Cetinje je prišlo do krvavega pohoda.

Po dosedaj znanih informacijah je 34-letni moški Vučko Borilović v stanovanju pobil svojo celotno družino, nato pa strelski pohod nadaljeval po mestu. Po zadnjih informacijah je mrtvih 11 ljudi, več je ranjenih, dve osebi sta v kritičnem stanju, poroča kurir.rs. Med umrlimi naj bi bili štirje otroci.

Policija je bila o streljanju obveščena nekaj minut po 16. uri. Po tem, ko je moški s strelnim orožjem, šlo naj bi za lovsko puško, pobil svojo družino, med katerim je bila njegova bivša partnerka, ter njena sinova, stara eno in tri leta.

Pred tem naj bi tudi poklical trenutnega partnerja preminile, ter mu po telefonu dejal, da bo ubil “njegovo in svojo družino”, ter da prihaja ponj. Nato je stopil na ulico, kjer je začel streljati na naključne mimoidoče, med katerimi je ubil še šest ljudi in ranil sedem, dva od slednjih sta v kritičnem stanju.

Policisti so se na dogajanje nemudoma odzvali in strelca poskušali obvladati, vendar se ta ni predal in je streljal tudi nanje. Po neuradnih informacijah naj bi storilca ubil oboroženi mimoidoči, za katerega se je kasneje izkazalo da je policist v civilu.

Strelec je pred tem preprečeval tudi prihod reševalcev na kraj zločina.

“Zgodila se je tragedija, ki se jo Črna gora ne spominja. Pozivam vse prebivalce Črne gore, da smo skupaj z mislimi pri družini nedolžnih žrtev, njihovih sorodnikih, prijateljih in vseh prebivalcev prestolnice Cetinje,” je po napadu na družabnem omrežju Telegram zapisal črnogorski premier Dritan Abazović.

Vir slike: kurir.rs

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Za komentiranje se morate prijaviti.