Povežite se z nami

NTA/TV

[Dveurni šov Ernecl 1 na 1] Ob 19.30 gost Kristjan Šarac, ob 20. 30 z Bernardom Brščičem o pereči temi na desnici: Nacionalizem vs Kapitalizem

Objavljeno

dne

Naš duh, spiritus movens, je glavni urednik Aleš Ernecl, filozof in novinar, človek številnih interesov in široke izobrazbe. Med epidemijo je v nekaj mesecih iz nič, na pet let starem lap topu, zgradil verodostojen, kredibilen YouTube kanal, na katerem se je doslej zvrstilo že več kot 100 intervjujev ali streamov. Aleš, politično filozofsko konzervativec, a odprtega duha, ko gre za govor, je intervjuje delal vzdolž celotnega političnega spektra in se je z vsakim pripravljen in sposoben pogovarjati spoštljivo, četudi se z njim ne strinja.

Nadaljujte z branjem
Komentarji

Komentarji

  1. Majda123

    24. maja, 2021 ob 11:09

    Vse v redu.Bilo bi odlično,če g.Ernecl nebi toliko tolkel po vazelinski desnici,čeprev se imate za desničarja.Da so vas določeni razočarali jihrazumem.Objaviti,da ste nova fašistična agencija je res bil šok.Vsak ne razume satire.Vibste naredil napako in bi jo počasi lahko začel popravljati.Tudi sama sem najprej obnemela,ampak razumem pošalili ste se.Samo ne nadaljevati v tem tempu.

Objavite odgovor

Za komentiranje se morate prijaviti.