Connect with us

Novice

Ekskluzivno na NTA: Turistični ponudnik Vila Ključe Apartments na Bledu gostom zaračunal razbiti kozarec za 2,53 eur in jim grozil s policijo!

Published

on

Na Nacionalni tiskovni agenciji smo opravili raziskavo o turističnih ponudnikih na Gorenjskem in prišli do zanimivih ugotovitev. Najbolj nam je v oči padla Vila Ključe Apartments na Bledu, o kateri smo iz neuradnih a zanesljivih virov pridobili podatke, da naj bi imeli skrajno nenavaden odnos do gostov. Uspeli smo izvedeti, da omenjeni turistični ponudnik svojim gostom zaračunava dodatno čiščenja apartmaja, ne glede na to, da je čiščenje že všteto v ceno nočitve. Prav tako nastanitveni ponudnik svojim gostom po končanem bivanju pošilja tudi račune, in od gostov zahteva, naj mu povrnejo bizarno škodo, ki naj bi jo utrpel. Najbolj nor podatek, ki smo ga uspeli pridobiti je, da so od gostov zahtevali povrnitev škode za razbiti kozarec v višini 2,53 eur.

Da je zadeva še bolj bizarna, pa naj bi turistični ponudnik gostom celo grozil s policijo in prijavo na “pristojne institucije”. Katere so te pristojne institucije ne vemo, bomo pa na NTA opravili raziskavo na Turističnem informacijskem centru, in naše zveste bralce o tem obvestili.

Glede odnosa do gostov smo se z novinarskimi vprašanji obrnili tudi na Vilo Ključe Apartments na Bledu, a do tega trenutka odgovorov še nismo prejeli. Ko/če odgovore ali odziv prejmemo, ga bomo transparentno objavili na našem portalu.

Kot zanimivost lahko izpostavimo tudi to, da smo opravili intervju tudi z znanim turističnim ponudnikom v Ljubljani, in ga povprašali za mnenje in primer dobre prakse. Postavili smo mu vprašanje, če bi svoje goste terjal za razbiti kozarec v vrednosti 2,53 eur. Na vprašanje se nam je iz srca nasmejal, in poudaril, da v svojih dolgoletni karieri, od svojih gostov še nikoli ni zahteval povračila škode, sploh pa ne za tako bizarne zadeve.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Dizma

    23. februarja, 2022 at 15:48

    Je pač pristen Gorenj’c.

Leave a Reply

Za komentiranje se morate prijaviti.