Connect with us

Novice

EKSKLUZIVNO! Sodni proces Barbara Rajgelj VS Nacionalna tiskovna agencija. Okrajno sodišče v Ljubljani zavrnilo ugovor NTA na začasno odredbo!

Published

on

Okrajna sodnica Nataša Zavrtatnik Rupnik je izdala Sklep, s katerim zavrača ugovor Nacionalne tiskovne agencije glede začasne odredbe na članek, ki smo ga na našem portalu objavili o Barbari Rajgelj. Sodnica je še v Sklepu zapisala, da je NTA dolžan Barbari Rajgelj povrniti 261,32 eur stroškov izvršilnega postopka.

Barbara Rajgelj je pred časom tudi že vložila tožbo proti NTA glede omenjenega članka, Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot, ki je nosilec Nacionalne tiskovne agencije, pa je na Okrajno sodišče v Ljubljani poslal odgovor na tožbo. Vsebine tožbe in odgovora na tožbo do nadaljnjega zaradi sodne odredbe ne smemo deliti z javnostjo.

O vseh nadaljnjih aktivnostih glede sodnega procesa Barbara Rajgelj VS NTA, spremljajte portal Nacionalne tiskovne agencije.

V kolikor podpirate naše delo, vas vabimo k donacijam, katere bomo uporabili izključno za naše sodne procese in nemoteno delovanje portala.

Plačnik: vaše ime in priimek
Koda namena plačila: OTHR
Namen: Prostovoljni prispevek
Znesek: <željen znesek>
BIC banke prejemnika: KBMASI2X
IBAN: SI56 0400 1004 7070 791 (Nova KBM d.d.)
Referenca: SI00 in datum nakazila
Prejemnik: Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot, Mestni trg 10, 1000 Ljubljana