Connect with us

Novice

EKSKLUZIVNO! Vodja Pravne mreže za varstvo demokracije Barbara Rajgelj toži Nacionalno tiskovno agencijo za 8.000 evrov. Podprite svobodo govora in nam pomagajte v sodnem boju!

Published

on

Primer Barbara Rajgelj se iz medijev seli na sodišča. Za kaj sploh gre? 6. julija 2023 smo na portalu Nacionalne tiskovne agencije objavili ekskluzivni članek, glede katerega smo v samo pičlih 6ih dneh, torej 12. julija 2023, s strani Okrajnega sodišča v Ljubljani prejeli začasno odredbo. Članek smo bili z odredbo sodišča primorani nemudoma umakniti. V zakonskem časovnem roku smo na Okrajno sodišče v Ljubljani oddali pritožbo na začasno odredbo, odgovora do danes, torej skoraj 2 meseca kasneje, še nismo prejeli.

Smo pa namesto odgovora na pritožbo na začasno odredbo, nekaj dni nazaj s strani Okrajnega sodišča v Ljubljani prejeli tožbo Barbare Rajgelj. Vodja Pravne mreže za varstvo demokracije od Nacionalne tiskovne agencije zahteva odškodnino v višini 8.000 evrov, poleg tega pa še povrnitev sodnih stroškov, vse skupaj okroglih 10.000 evrov. Obravnav na sodišču se izredno veselimo, kjer bomo nedvoumno dokazali absurdnost njenih obtožb. Mi smo glas zatiranih, drugorazrednih, zlorabljenih državljanov in svoje poslanstvo želimo opravljati še naprej. Resnica vedno pride na dan, tako ali drugače.

V kolikor podpirate naše delo, vas vabimo k donacijam, katere bomo uporabili izključno za naše sodne procese in nemoteno delovanje portala.

Plačnik: vaše ime in priimek
Koda namena plačila: OTHR
Namen: Prostovoljni prispevek
Znesek: <željen znesek>
BIC banke prejemnika: KBMASI2X
IBAN: SI56 0400 1004 7070 791 (Nova KBM d.d.)
Referenca: SI00 in datum nakazila
Prejemnik: Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot, Mestni trg 10, 1000 Ljubljana