Connect with us

Novice

Euronet – novo vzpostavljen projekt sodelovanja med evropskimi nacionalisti in identitarci, ki se mu je priključila tudi slovenska aktivistična skupina Tradicija proti tiraniji.

Published

on

Gabriele Adinolfi – Začetek Euroneta

EuroNet je na novo vzpostavljen projekt sodelovanja med evropskimi nacionalisti in identitarci. Gre za mrežo aktivistov, ki sodelujejo in si skupaj prizadevajo za ohranitev in interese Evrope in njenih narodov. Spodaj objavljamo slovenski prevod EuroNet manifesta, ki ga je napisal Gabriele Adinolfi.

Pred petintridesetimi leti, 12 marca, je bilo v Evropi rojeno prvo sodelovanje in usklajevanje nacional-revolucionarnih gibanj tretje pozicije, pri katerem sem tudi sam sodeloval.

Omenjeni datum smo izbrali za predstavitev Euroneta, katerega cilj je v več jezikih širiti skozi skupno sodelovanje naše ideje med narodi Evrope.

Gre za kočljiv trenutek, saj je Evropa prizorišče vojne, obenem pa je tudi ranljiva zaradi gospodarskih posledic pandemije.

Naša naloga ni lahka. Evropo od znotraj razjedajo demografska zima, močni lobiji in samomorilska ideologija, ki je neke vrste duhovni pripomoček in otrok Frankfurtske šole. Na mednarodni stopnji ima Evropa le gospodarsko moč, medtem ko jo na področju vojske dušijo ZDA, Rusija, Turčija in Velika Britanija.

Evropa je močno odvisna od drugih celin, njene poskuse okrevanja pa povsod spodkopavajo. V Afriki Američani, Kitajci, Rusi in Turki. V Indopacifiku poleg Japonske le Evropa kvari načrte Američanom, ki hočejo s Pekingom vzpostaviti novo Jalto.

Medtem cene nafte in goriva grozijo, da bodo naše okrevanje dokončno spravile na kolena. Tu je še grožnja pomanjkanja žita, ki ga Kitajci grabijo povsod kjer ga lahko dobijo in nam ga jemljejo izpred nosa.

Potem je tu še zaton železa in jekla in »ekološko« odlašanje na področju nuklearne energije.

V teh nevarnih okoliščinah imamo veliki reset in vzpostavljanje agende 2030.

S pomočjo tehnologije je naša družba na poti v tiranijo.

V teh okoliščinah smo poklicani, da se zdramimo in začnemo prebujati misli in predvsem duha zavoljo nove duhovne krepkosti in organske, socialne vizije politike.

To moramo in tudi hočemo narediti v imenu naših skupnih korenin, naših ljudstev in imperialne evropske vizije.

Gre za težko in dolgo nalogo, ki pa je pripadla nam.

Ne zanimajo nas tisti, ki iščejo odrešitev drugje in tisti, ki več ne čutijo pripadnosti svoji deželi in ljudstvu, temveč iščejo odrešitelja nekje zunaj, kdorkoli bi že to lahko bil.

Ne zanimajo nas antagonisti, saj je naša vizija politike radikalna ali revolucionarna, ne poražen zamerljiv ekstremizem, ki ga prepuščamo poražencem in buržujem.

Ne zanimajo nas tisti, ki čakajo na čudežno pomoč, ki naj bi prišla izven Evrope in ni odvisna od nas.

S takšno miselnostjo hočemo ukrepati v politiki, v metapolitiki in v vsakdanjem življenju.

Iz zornega kota takšne miselnosti analiziramo to kar se dogaja okoli nas in iščemo rešitve.

Kjer je volja je tudi pot in voljo vsekakor imamo.

Tekst je prvotno objavila mreža EuroNet. Sledite ji na telegramu: https://t.me/EurNet

Tekst je bil prvotno objavljen na: https://tradicijaprotitiraniji.org/2022/04/04/gabriele-adinolfi-zacetek-euroneta/.