Connect with us

Novice

Generacija identitete: “Slovenija naj glede spora med Izraelom in Palestino ostane nevtralna. Slovenska politika naj se raje ukvarja z veliko zamenjavo, ki je eksistencialna grožnja slovenskemu narodu.”

Published

on

V celoti objavljamo nelektorirano in necenzurirano besedilo, ki ga je Generacija identitete delila na svojem Telegram in Twitter kanalu:

Konflikt med Izraelom in Palestino je, podobno kot konflikt med Rusijo in Ukrajino, potrebno gledati v širšem spektru geopolitičnega boja med zahodom in vzhodom. Nestabilnost, ki jo ta boj povzroča, bo brez dvoma rezultirala še v dodatnih konfliktnih žariščih. Nič, kar Slovenci naredimo, rečemo ali pošljemo, ne bo spremenilo teh konfliktov niti za milimeter. Slovenci nismo bili nikoli imperialen narod, nikoli nismo imeli drugih ambicij kot preživeti. Zato mora Slovenija ostati nevtralna, politika in prebivalstvo pa naj se raje ukvarjajo z eksistencialno grožnjo slovenskemu narodu: To je velika zamenjava, genocid z uporabo človeške mase, ki s silo spreminja podobo naše države, družbe in kulture. Da se ljudje, ki bi se lahko upirali temu zločinu, raje kregajo na spletu o stvareh, na katere nimajo vpliva, je tragična usoda slovenskega naroda. Pomeni namreč le to, da utrjujemo padec v popolni poraz in izbris iz zgodovine.