Connect with us

Informacije za naročnike starega portala nacionalnata.com pred 09.03.2021

Spoštovani!

Zgodba portala nacionalnata.com se je zaradi zlorabe zaključila, zaradi česar smo postavili nov portal nacionalnata.si.

 

Pozor! Spodnji obrazec ni namenjen temu, da ponastavite svoje geslo/prijavne podatke, če ste jih pozabili! Za to uporabite povezavo “Pozabljeno geslo”.

 

Pogosta vprašanja in odgovori

 

Uporabniško ime in geslo, ki sem ju prejel/a ob prijavi na portal, ne delujeta!

V kolikor se ste prijavili na stari portal nacionalnata.com, ki je bil dostopen pred 09.03.2021 (in ne sedajšnji), je potrebno vaše podatke prenesti v novi sistem. To pomeni, da je potrebno izpolniti spodnji obrazec, s katerim boste oddali zahtevek za aktivacijo računa iz prejšnjega portala.

 

Oddal/a sem zahtevek za aktivacijo računa iz prejšnjega portala, pa še nisem prejel/a povratne informacije.

Proces obdelave zahtevka zahteva preverjanje evidenc, v katerih preverimo vaše plačilo, nato pa se sproži postopek kreiranja vašega računa. Ker prejemamo ogromno zahtevkov (do sedaj več kot sto dnevno), terja postopek preverbe svoj čas in se zna zgoditi, da ne pridete na vrsto isti delovni dan. Za nevšečnost se opravičujemo, vaša naročnina pa bo obnovljena z dnem, ko vam aktiviramo dostop na novem portalu, tako da čas, ki ste ga izgubili zaradi težav z dostopom, dobite povrnjen.

 

Najhitrejša pot do ponovne aktivacije vašega računa je izpolnitev spodnjega obrazca. Aktivacija bo zagotovljena v roku 24-ih ur od trenutka, ko oddate pravilno izpolnjen obrazec. Prosimo, bodite pazljivi pri zagotavljanju točnosti vaših podatkov. 

Hvala za vaše zaupanje!

 

Obrazec za aktivacijo računa iz prejšnjega portala nacionalnata.com

 


    Mesečna naročninaPolletna naročninaLetna naročnina