Connect with us

Novice

Izjava za javnost Aleša Ernecla: “Na noben način ne želim več biti povezan z NTA. Do fantov ki urejajo portal ne gojim nobene zamere, a mene pri tem projektu ne bo več.”

Published

on

Ustanovitelj in nekdanji glavni in odgovorni urednik Nacionalne tiskovne agencije Aleš Ernecl se želi popolnoma distancirati od Nacionalne tiskovne agencije. Danes je na Facebooku in Twitterju objavil svoj zapis, v katerem navaja, da se želi od NTA v največji možni meri distancirati. Aleš še poudarja, da do fantov ki so prevzeli portal ne goji nobenih zamer, ter da so še vedno mnoge vsebine vredne branja, toda želi, da se njegovega imena v povezavi z NTA ne omenja več. Izjavo za javnost Aleša Ernecla objavljamo v celoti in nelektorirano.

IZJAVA ZA JAVNOST

“NTA je bila moj otrok, a prišel je dan, ko se od svojega otroka moram jasno distancirati. Če se v Sloveniji želite ukvarjati z mediji, se morate prikloniti SDSu ali SDju, eni od ostankov nekoč ene partije tudi v imenu. Ko sem spoznal, da v Sloveniji vlada take vrste fevdalizem, sem se odrekel upravljanju in urejanju NTA – ja, fantje,ki sem jim NTA predal in jih imam tudi danes za prijatelje, ker gre za super pubece, pa so se odločili nadaljevatti zgodbo. Neizogibna posledica je bila, da se pričnejo vedno bolj naslanjati na SDS in Novo, kar je v popolnem nasprotju z mojimi izvornimi cilji, oddaljiti se od te vazelinske, nastavljene, nadzorovane kakor desnice in ljudem ponuditi pristno desničarsko platformo, kjer bi slovenski rodoljubi našli svoj zaklon.
Danes sem videl,da pubeci na svojem Instagramu že promovirajo TIK TOK Nove, kar je sodu izbilo dno. Ker nekateri še vedno mislijo, da sem povezan z NTA, ta izjava za javnost, ker z diabolično antislovensko stranko in betonerskim agit propom NA NOBEN NAČIN NE ŽELIM BITI POVEZAN.

Do fantov ne gojim nobene zamere, mnoge vsebine, ki jih objavljajo, so še vedno vredne branja, toda od danes, če ne prej, dalje, povsem brez mene in mojega imena. Enako velja za vse portale, ki sem jih kdaj urejal. Hvala in z Bogom.”