Connect with us

Novice

Kaj mainstream mediji prikrivajo glede afere Dušan Smodej? Prisoten je bil na protestu ko so kolesarji brali ustavo. Članica I8M je bila zaposlena pri Fotopubu.

Published

on

(vir fotografije: Twitter)

Afera Dušan Smodej postaja afera bulmastifi 2.0. O spolnem predatorju so spregovorili tudi mainstream mediji, ampak so namenoma izpustili pomembne informacije. Dušan Smodej je bil prisoten na nezakonitem protestu, ko so petkovi kolesarji pred parlamentom brali ustavo. Jaša Jenull, glavni protagonist petkovih protestov sedaj sicer trdi, da se s Smodejem ne poznata, kar pa seveda ne drži, saj sta skupaj sodelovala pri branju ustave pred parlamentom.

Druga pomembna zadeva pa je, da je Maiken Kores, vidna članica Inštituta osmi marec, bila v preteklosti zaposlena pri Fotopubu, katerega zastopnik je prav omenjeni Smodej.

Dejstva in javno dostopne informacije kažejo na tesne povezave med spolnim predatorjem Dušanom Smodejem, Inštitutom osmi marec in petkovimi kolesarji. Na inštitut osmi marec smo tudi naslovili novinarska vprašanja glede njihovih povezav z Smodejem, vendar odgovorov do objave tega članka še nismo prejeli.