Connect with us

Novice

Kriminal, nasilje in ropi v Ljubljani. Razkrivamo dejanja migrantov, katere je potrdila tudi policija!

Published

on

(Slika je simbolična)

Kot smo na Nacionalni tiskovni agenciji že poročali pred dnevi, je v zadnji polovici leta moč zaznati visok porast kriminalitete, ropov, posilstev in nasilništva v centru Ljubljane. Tudi prebivalci Ljubljane, ki se gibljejo v Centru, še posebej v nočnih urah, lahko potrdijo, da je tujcev in migrantov veliko več, kot jih je bilo še pol leta nazaj.

Pred dnevi smo na našem portalu že poročali, da je slovenska policija potrdila incident v Ljubljani, v katerega sta bila vpletena dva državljana Maroka. Članek si lahko preberete na povezavi: EKSKLUZIVNO! Razkrivamo podatke kdaj in kje so v Ljubljani razgrajali migranti! Tudi policija je potrdila, da sta bila v incidente vpletena državljana Maroka! – NTA | Nacionalna Tiskovna Agencija (nacionalnata.si).

Od slovenske policije pa smo prejeli še en zanimiv podatek, in sicer, da so pred dnevi prejeli obvestilo varnostne službe nočnega lokala (ime nočnega lokala hranimo v uredništvu), da so pridržali osumljenca tatvine, ki v nadaljevanju ni upošteval navodil varnostnika, in je ob pomoči še enega tujca skušal zbežati s kraja, a so ju varnostniki zadržali do prihoda policije.

Celotni odgovor policije na naša novinarka vprašanja objavljamo v nadaljevanju.

Enako lahko potrdimo, da smo v nedeljo ponoči prejeli obvestilo varnostne službe, da so v enem izmed lokalov zadržali osumljenca tatvine, ki v nadaljevanju ni upošteval ukazov varnostnika in je ob pomoči še enega tujca skušal zbežati s kraja, a so ju ti zadržali do prihoda policije. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja dveh drznih tatvin, ki sta jih osumljena tujca. Prav tako policisti zbirajo obvestila in vodijo postopek zaradi suma prekrška po Zakonu o zasebnem varovanju.