Connect with us

Kolumne

Levi preganjalci »fašizma in nacizma« rušijo ograjo ob meji

Published

on

Levi preganjalci »fašizma in nacizma« rušijo ograjo ob meji

 

Mnogi trdijo, da je bil predhodnik modernih levičarjev Talleyrand, za katerega so po padcu objavili:  »Dobro je opravil slabo; toda slabo je opravil zelo dobro..!«.

 

Vse oči so uprte te dni v Ukrajino, kjer ruski agresorji niti ne skrivajo, da se požvižgajo na mednarodno vojno pravo. Obstreljevanje jedrskih central, naklepni umori civilistov in celih družin, uporaba prepovedanih orožij, kot so kasetne bombe in termobarične bojne glave, tudi nad civilnim prebivalstvom; masovno uničevanje civilnih naselij…, vse to so vojni zločini, ki ne zastarajo. Obsoja jih ves demokratični svet, ki je uvedel sankcije, kakršnih še ni bilo.

 

Vendar moramo biti še kako pozorni posebej na to, kar se dogaja v Sloveniji. Nikogar ne bi smel uspavati videz navzven doseženega soglasja o podpori Ukrajini in obsodbi ruskega agresorja. Levičarji v abstinenčnem hlastanju po oblasti, ki so jo sami vrgli v koruzo, rušijo brezobzirno vse.

 

Levičarji dokazujejo, da jim ni mogoče zaupati

Levičarjem dokazujejo vsak dan, da jim ni mogoče zaupati prav ničesar. Uporabljajo spet njihov najstarejši trik: kažejo na vlado in jo obtožujejo vsega, kar počnejo oni sami. Levičarji grdo zlorabljajo vojno v Ukrajini za obračunavanje z vlado, ki da je kriva za vse. In še v isti sapi zatrjujejo, da se vojne ne sme zlorabljati za notranje politično obračunavanje…! V državah z dolgo demokratično tradicijo, se ob očitni nevarnosti na mednarodnem področju opozicija pridruži podpori vladi, ali pa je vsaj ne napada. V Sloveniji pa vsak trenutek opozicija izrabi za širjenje laži in očitke vladi.

 

Opozicija ne zmore niti toliko objektivnosti, da bi priznala izjemnost dosežka, da je predsednik slovenske vlade Janez Janša že prvi dan vojne predlagal vsestransko pomoč napadeni Ukrajini in njen sprejem v Evropsko Unijo po kar najbolj hitrem postopku, v samo tednu dni pa je vse to postala soglasno sprejeta politika vseh držav članic Evropske Unije. Kaj podobnega ni uspelo še nikoli nikomur iz Slovenije! Namesto, da bi bili vsi ponosni na Slovenijo in na dejstvo, da je bil slovenski predlog sprejet, se v levi opoziciji poudarja samo negativno. S čemer v bistvu dokazujejo samo to, da je zavist (beri: foušija) edina slovenska narodna lastnost, ki jo gojijo. Vse prave slovenske vrednote, varnost, nižanje davkov, razvoj, svobodno podjetništvo, klasična družina, tradicija, kultura, celo slovenski jezik in narodno zabavna glasba, so za levičarje zgolj grdi »fašizem«.

 

Preganjanje »fašizma« in nasprotovanje nadzoru državne meje sta edini točki soglasja vseh na levi!

Saj ni res, pa je! Že vse od novega leta naprej je bilo popolno soglasje vseh na levi strani, od Goloba, Levice, SD, SAB do LMŠ in raznih levih »Svobod« (ki so vse prej kot to!!)…, edino o tem, da bodo vsi preganjali »fašizem«.  Golob je o preganjanje »fašizma« kot svoji temeljni nalogi grmel že na televiziji. Cele mesece SD, Levica, SAB in LMŠ niso zamudili nobene seje v Državnem zboru, da ne bi napovedovali odločnega preganjanja »fašizma«. No, zadnje dni to poudarjajo nekoliko bolj potiho… pravzaprav nastala tišina vpije do neba!  Seveda niso o preganjanju »fašizma in nacizma« utihnili zato, ker se bi kaj spremenili. Razgalil jih je namreč Putin, ki je za izgovor za napad na suvereno Ukrajino ter masovno pobijanje civilnega prebivalstva uporabil povsem enako govorico o preganjanju »fašizma«..! Ter o obračunavanju z »nacisti«, kar je bil levičarski šlager sezone tudi v Sloveniji. Še pomnite, tovariši?

 

Zadnje dni so zato levičarji o svojem preganjanju »fašizma in nacizma« v Sloveniji raje tiho, da ne bi kdo opazil njihove podobnosti s Putinom. Še posebej zato, ker je piko na i agresivni samohvali slovenskih levičarjev z njihovim antifašizmom, dodal kar Putinov obrambni minister Šoigu z objavo uradne napovedi, da bo Putinova Rusija letos organizirala svetovni kongres antifašistov! Glede na njihovo poudarjanje antifašizma, bodo Golob, SD, Levica, SAB in LMŠ, pa še kakšna »Svoboda« za povrhu, najbrž res odlični udeleženci, lahko kar demonstratorji v praktičnem antifašizmu. Najbolje pod geslom »Gliha vkup štiha!«, kot pravi stara Gorenjska modrost.

 

Častna gostja Putinovega svetovnega kongresa Antifašistov bo pa zagotovo »spitzenkandidatka« Roberta Goloba, novinarka Mojca Pašek Šetinc, ki bo lahko vse prisotne antifašiste navdušila z nastopom: »Praktični primeri najbolj odvratnega lažnivega podtikanja fašizma in nacizma vidnim članom SDS s strani Mojce Pašek Šetinc ter druge oblike političnih umorov na RTV Slovenija«…!

 

Golob podira ograjo na meji, da bo Slovenija preplavil z ilegalnimi migranti

Napoved Goloba, da bo v primeru, da prevzame vlado Republike Slovenije, takoj odstranil ograjo na naši južni meji, je skrajno resno opozorilo, da se cilji levičarjev niso prav nič spremenili! Očitno hočejo Slovenijo kar preplaviti z ilegalnimi migranti iz področja radikalnega islama. Zaščitna ograja je namreč postavljena kot preventivni ukrep izključno proti ilegalnim migrantom, za zaščito slovenskih državljank in državljanov. Levičarji za vsako ceno hočejo nove volivce, saj so jih stari večinoma že spregledali in jim obrnili hrbet.  Velika zamenjava teče naprej!

 

Napoved Goloba, da bo takoj podrl zaščitno ograjo ob slovenski meji, so že podprle praktično vse leve stranke. Pomenljivo je, da so celo nekatere stranke iz koalicije »KUL« v času svoje oblasti – v obdobju pred »Velikim metom puške v koruzo« – dodatno postavljale ograjo ob južni meji Slovenije;  Golobovo napoved rušenja zaščitne ograje pa sedaj podpirajo. To jasno pove dvoje: da so se stranke »KUL« koalicije že povsem podredile Golobu; in – kar je najbolj pomembno sporočilo – da je Golob očitno bolj (ultra!)levičarski celo od že itak povsem levih strank koalicije »KUL«!!  V hlastanju po oblasti torej Goloba in njemu podrejen »KUL«  torej prav malo briga, če izpostavijo Slovenijo in vse državljanke in državljane nevarnosti! Kdor želi živeti varno, se bo levemu golobnjaku na aprilskih volitvah izognil na daleč…!

 

Enačenje beguncev iz Ukrajine z ilegalnimi migranti je za Ukrajince žaljivo!

Golobova napoved rušenja zaščitne ograje ob meji je razgalila tudi onemogel bes, ki razžira levičarje, ker se sedaj ob prihodu pravih beguncev iz Ukrajine jasno razkriva umazana igra levice z ilegalnimi migranti. Zato se je začela prava medijska gonja vsiljevanja izenačevanja ukrajinskih beguncev z ilegalnimi migranti s področja radikalnega islama. Razlika pa je očitna vsakomur. Med begunci iz Ukrajine je 90% žensk in otrok, ostalo so invalidi in starejši. Za boj sposobni moški so ostali doma in branijo Ukrajino pred ruskimi agresorji. Ker so pravi begunci, se jih ograja na meji sploh ne tiče, saj pridejo na mejni prehod.

Med ilegalnimi migranti je žensk in otrok samo nekaj %, velikanska večina (do 98% v nekaterih skupinah)  so za boj sposobni zdravi moški, ki so svoje ženske in otroke pustili tam, od koder so prišli. Za tiste, ki so prišli iz območja spopadov, se je treba vprašati, kakšni ljudje sploh so to, da so pustili svoje otroke in žene v vojni?!  Velika večina ilegalnih migrantov pa itak prihaja iz držav, ki sploh niso v vojni (Alžirija, Egipt, Maroko, Pakistan, Bangladeš…) in jih vodijo ekonomski ali versko politični (Velika Evropska hidžra – džihad!) cilji. Preko ograje oziroma ilegalno na ozemlje Slovenije na silo vdirajo predvsem tisti, ki sami vedo, da niso upravičeni do azila, in torej zavestno kršijo pravni red države Slovenije in Evropske Unije. Zaradi teh, ki zlorabljajo in kršijo pravo, je zaščitna ograja ob meji nujna. Deluje preventivno, vsi drugi ukrepi za zaščito meje so ostrejši.

 

Zato je vsako poskus izenačevanja ilegalnih migrantov s pravimi begunci iz Ukrajine do slednjih skrajno žaljiv! Ne samo, da je tako vsiljevanje izenačevanja krivično in žaljivo do Ukrajincev, je tudi očitno protipravno. Pravni red namreč jasno določa da morajo država in vsi njeni organi v delovanju dosledno spoštovati zakonska merila, kdo je begunec in torej upravičen do azila, in kdo ne. Kdor torej vsiljuje kar počez izenačevanje ilegalnih migrantov in pravih beguncev iz Ukrajine, ruši pravni red in spodkopava varnost vseh, ki v Sloveniji živimo!

 

Volitve bodo izbira med tistimi, ki hočemo varnost Slovenije utrditi, in tistimi, ki varnost Slovenije rušijo!

Živimo v času, ko bližina vojne v Ukrajini opozarja, da je varnost res temeljna vrednota, brez katere postane vse drugo manj pomembno.  To dokazuje, da se bo 24. aprila v resnici izbiralo med nadaljnjo graditvijo Slovenije, utrjevanjem varnosti in blaginje ljudi ter pravih vrednot na desni strani, torej na strani vladajoče koalicije s SDS na čelu.  Ter med vse večjo poplavo migrantov, višanjem davkov in rušenjem varnosti »preganjalcev fašizma« na levi strani, kjer se vsi od SD do Goloba, Levice, SAB in LMŠ zaklinjajo samo v to, da bodo »preganjali fašizem in nacizem«, kar v resnici pomeni preganjanje vsega, kar je razvojnega, uspešnega, varnega, slovenskega, z narodno zabavno glasbo vred. Ne ostanite doma, izbira je vaša! Gradimo varno Slovenijo!

Kolumna je bila prvotno objavljena na: https://grims.si/novice/levi-preganjalci-fasizma-in-nacizma-rusijo-ograjo-ob-meji.