Connect with us

Novice

Levičarski ekstremist Nikita Xever na sodišču laže da zaradi Jopiča Urbana ne upa iz hiše, medtem pa pred parlamentom provocira policijo!

Published

on

Vir: Zajem zaslona.

Nikita Xever je levičarski ekstremist, ki je širši javnosti postal znan po tem, ko je snemal in slikal majhne otroke pred vrtci in osnovnimi šolami. Ekstremist Nikita že nekaj časa kazensko preganja lastnika in novinarja Nacionalne tiskovne agencije Urbana, na sodišču pa laže in zavaja, da si zaradi njega ne upa iz hiše, saj naj bi ga bilo strah za lastno varnost. Nikita na sodišču kazensko preganja in odškodninsko toži Urbana, zaradi psihičnih težav in ustrahovanja. Pregon Urbana se je začel po njegovi reakciji na Nikitino snemanje majhnih otrok, kjer se Nikite ni niti dotaknil, kar je razvidno iz vseh javnih posnetkov in slik.

Ljubitelj majhnih otrok Nikita pa več kot očitno laže in zavaja sodišče, kjer trdi da si ne upa iz hiše, včeraj pa je pred parlamentom v Ljubljani provociral policiste. Svoja dejanja je celo v živo objavljal na Facebooku, kjer je skupaj z ostalimi levičarskimi ekstremisti želel vdreti v parlament, poleg tega pa je več kot 30 minut provociral policiste.