Connect with us

Novice

Ljubljanski kulturnik razkriva nove informacije v aferi Dušan Smodej. Bivša članica I8M Maiken Kores naj bi bila v preteklosti Smodejevo dekle.

Published

on

(Foto: Twitter)

Glede afere Dušan Smodej vsak dan prihajajo v javnost nove informacije, zgodba pa počasi dobiva vedno širšo sliko. Včeraj, 23.8.2022, se je na Twitterju vzpostavil profil “Ljubljanski kulturnik”, ki je objavil 2 videoponetka, ki nazorno prikazujeta, da je Luka Mesec bil prisoten v prostorih Smodejevega Fotopuba. Oba videoposnetka Mesca postavljata na laž, saj je pred dnevi na socialnih omrežjih zapisal, da s  Smodejem nima nobenih povezav, prav tako pa da se ni udeleževal dogodkov v njegovih prostorih.

Ljubljanski kulturnik na Twitterju še objavlja pomembno informacijo, da naj bi bila Maiken Kores, bivša članica Inštituta osmi marec in bivša sodelavka Fotopuba, nekaj časa tudi Smodejeva zasebna partnerka. To ljubezensko razmerje pa naj bi se zelo hitro končalo, in sicer z razočaranjem Koresove, ki pa očitno ni bilo dovolj veliko, da bi se ji zdelo smiselno opozoriti svoje feministične tovarišice na njegovo ne najbolj feministično obnašanje.

Kot zanimivost Ljubljanski kulturnik izpostavlja tudi domnevno informacijo, da naj bi Luka Mesec letošnjo novoletno zabavo preživel prav s predatorjem Smodejem.