Povežite se z nami

Novice

[Napoved] Predsednik vlade Janez Janša na državni proslavi na Mali gori pri Ribnici

Objavljeno

dne

Predsednik vlade Janez Janša se bo v torek, 27. aprila 2021, ob 15. uri udeležil državne proslave ob dnevu boja proti okupatorju, ki bo potekala na Mali gori pri Ribnici.
Predsednik Vlade Republike Slovenije bo ob tej priložnosti položil venec k spomeniku TIGR.

Uredništvo

Naš duh, spiritus movens, je glavni urednik Aleš Ernecl, filozof in novinar, človek številnih interesov in široke izobrazbe. Med epidemijo je v nekaj mesecih iz nič, na pet let starem lap topu, zgradil verodostojen, kredibilen YouTube kanal, na katerem se je doslej zvrstilo že več kot 100 intervjujev ali streamov. Aleš, politično filozofsko konzervativec, a odprtega duha, ko gre za govor, je intervjuje delal vzdolž celotnega političnega spektra in se je z vsakim pripravljen in sposoben pogovarjati spoštljivo, četudi se z njim ne strinja.

Nadaljujte z branjem
2 komentarja

Komentarji (2)

 1. marjans

  26. aprila, 2021 ob 20:28

  Slovenci nimamo na ta dan (27.4) kaj praznovati. 26.4.1941 je dan sramote , ki so jo zagrešili komunisti,ko so v LJ ustanovili PIF , torej fronto proti Angliji in Franciji.
  To da so kasneje spremenili datum in ime v OF , je seveda iz iste zgodbe. Zgodbe , ki govori o skrajno pokvarjenih komunistih , ki so želeli oblast za vsako ceno.Še danes ni drugače.

 2. silvo62

  27. aprila, 2021 ob 09:39

  tam bo položil venec kjer se je res začel upor proti okupatorjem.ko so tigrovci napadli fašiste

Objavite odgovor

Za komentiranje se morate prijaviti.