Connect with us

Novice

Rumeni jopiči: “Na nas se pripravlja močan napad. Gre za zaroto povezano z nekdanjim režimom in zloglasno tajno policijo – UDBO.”

Published

on

Rumeni jopiči so na svojih profilih na socialnih omrežjih objavili tekst, ki ga na NTA poobjavljamo v celoti.

“Na ušesa nam je prišlo, da levica in globoka država pripravljata na nas močan napad. Napad, po katerem bi lahko nekateri naši podporniki dobili hude kazenske ovadbe in bi jim grozila mnoga leta zapora.

Gre za zaroto visokih razsežnosti, ki verjetno sega do najvišjih krogov ljudi povezanih z nekdanjim režimom in nekdanjo zloglasno tajno policijo – UDBO. Organizacijo, ki se je na tranzicijo pripravljala mnoga leta, še v času bivšega režima, in je v socialističnem sistemu vodila vzporedni črni trg dobrin, z namenom vzpostavitve kapitalske premoči v prihajajoči demokratični družbi. Vemo, da jim je to tudi uspelo.

Vsakemu je jasno, da iz te moke ne bo kruha – da so kazenske ovadbe farsa – da gre za montirane procese proti političnim nasprotnikom. Če ne prej, bo pretveza propadla na evropski ravni. Česa nas bodo konec koncev obtožili, demokratičnega izražanja mnenja?

Pff. Prosim vas lepo.

A vemo, da v Sloveniji ni demokracije.

V Sloveniji pozicije moči obvladuje klika, vzpostavljena in podedovana iz prejšnjega režima. Klika, ki ne bo nikoli dopustila demokratičnih sprememb. Ki se bo do zadnjih vzdihljajev moči upirala, da bi prekinila in uničila demokratizacijo Slovenije, ki se pred našimi očmi dogaja pod Vlado Janeza Janše.

In naši nasprotniki se zavedajo, da so na napačni strani zgodovine. Da so v resnici oni reakcionarna sila, ki nas pelje v črno zgodovino – ali bolje rečeno, v rdečo – v krvavo. Zavedajo se, da jim usoda ni naklonjena in da jih bo pravica slej ko prej doletela.

A gre za utrjene ljudi. Gre za krvoločne ljudi. Gre za ljudi, ki so se 50 let učili ekspertize uporabe terorizma, umorov, propagande, manipulacij, ugrabitev, mučenja in ostalih metod za uničevanje in iztrebljanje slovenskega slehernika.

In sedaj bodo to demonsko silo in zlonamerno ekspertizo uporabili za uničenje nas. Saj nas krivijo razdelitve protestne množice, oz. bolje rečeno drhali, ki bi bila sicer v svoji opitosti enotna v intifadi proti demokratizaciji Slovenije, tako pa je bila razdeljena in obubožana.

Vemo pa, da lahko tudi montirani proces uniči človeka. Uniči ga lahko ekonomsko, izloči ga lahko iz družbe, uniči mu lahko karakter in dobro ime. Vemo tudi, da bodo sodišča in tožilci z veseljem peljali to farso do konca, in vemo, da bodo potomci režima pogrom proslavljali in se nad njim živalsko naslajali.

Zato vas prosimo, dragi prijatelji, dragi bralci, da nas imate v mislih, ko bo postalo hudo. Takrat se bomo veselili vaše podpore, tako finančne kot kulturne.

Hkrati pa se vam zavezujemo, da se bomo borili do konca. Da bomo delali, če bo treba, 16 ur na dan v boju za pravico. Da bomo postavljali mehanizme in dvigovali silo demokratične javnosti v boju proti komunistični perverziji – do konca. Da bo vsak obtoženi po potrebi šel v javnost in postal trn v peti zlu, ki že več kot 30 let duši naš narod.

In režimski kliki, dedičem bratomora, ki to berete – vam obljubljamo, da se ne bo nihče umaknil, da ne bo nihče čutil krivde, ali sramu, straha, ali depresije. Da bomo izkoristili ta boj za osebni razcvet antikomunistične biti. In za šovbiznis, kakršnega Slovenija še ni videla.

Saj vemo, da sta pravica in usoda, in konec koncev, Vsemogočni Bog – da so ti na naši strani.