Povežite se z nami

Novice

Škandalozno! Zunanji minister dr. Anže Logar se je v Evropskem parlamentu postavil proti Madžarski in Poljski, ter podprl LGBT indoktrinacijo

Objavljeno

dne

Vir: Gov.si

Danes je v Evropskem parlamentu potekala razprava o domnevno spornem madžarskem zakonu, ki prepoveduje vsiljevanje LGBT spolnih praks v izobraževalne ustanove.

Na naše začudenje je slovenski zunanji minister dr. Anže Logar zavzel globalistično stališče, ter se postavil proti madžarskemu zakonu. Po poročanju 24ur.com, rtvslo in SIOL, je Logar v današnji razpravi glede Madžarske in Poljske dejal, da v EU ni prostora za homofobijo. Dr. Logar je v imenu Sveta EU povedal, da je načelo nediskriminacije temeljni del zakonodaje EU, ter da v Evropi nihče ne sme biti izpostavljen diskriminaciji, sovraštvu in nasilju. Slovenski zunanji minister je še dodal, da sta sicer družinsko pravo in šolski kurikulum v pristojnosti članic, a da bi moralo načelo nediskriminacije prevladati.

Slovenski zunanji minister se je s svojim stališčem postavil proti Madžarski in Poljski, ki zagovarjata tradicionalne družinske vrednote.

Nadaljujte z branjem
2 komentarja

Komentarji (2)

 1. Pero-V8

  8. julija, 2021 ob 09:49

  Logar je eno veliko izdajalsko razočaranje.

 2. Janez Menart

  28. julija, 2021 ob 12:19

  Gospod Dr.Logar snemite plašnice in se ozrite levo in desno. Na eni in drugi strani stojimo starši, ki ne dovolimo zavajanj in vzgoja je v pristojnosti staršev in ne šole in ustanov, ki si ustvarjajo volilce za svoje interese.

  Z tem ste pokazali, da ste mlad in jih niste dobili po hrbtu od tovarišev, ker bi mislili z svojo glavo. Ste me razočarali….

Objavite odgovor

Za komentiranje se morate prijaviti.