Connect with us

Novice

Slovenski identitarci so se udeležili demonstracij za remigracijo v avstrijski prestolnici.

Published

on

Na Dunaju so v soboto, 29.07. 2023, potekale demonstracije proti množičnim zakonitim in nezakonitim migracijam iz tretjega sveta, ki spreminjajo biološko in kulturno podobo Evrope ter so posledica zgrešene in zlonamerne liberalne politike odprtih meja in velike demografske zamenjave. Demonstracij so se udeležili tudi slovenski identitarni aktivisti.

V avstrijski prestolnici se je zbralo dobrih petsto večinoma mlajših Evropejcev, ki so jasno in glasno zahtevali, ne le deportacij nezakonitih migrantov, temveč zaustavitev velike demografske zamenjave in korenite spremembe na evropskem političnem parketu, ki bi vodile do jasno začrtane politike v prid etnokulturni ohranitvi evropskih narodov, namesto svetovljanske in globalistične migrantske politike, katere cilj je nadaljevanje multikulturnega eksperimenta, ustvarjanje sveta brez meja, in izravnavanje vseh različnih narodov in etnij na skupni dejavnik človeštva, ter s tem uničevanje resnične raznolikosti naše vrste. Velja omeniti, da pri migracijah nikakor ne gre za težavo, ki je v Sloveniji ne bi poznali, saj je bilo letos zabeleženih že več kot 20.000 nezakonitih vstopov na ozemlje naše dežele.

Demonstracije so organizirali avstrijski identitarci pod jasnim sloganom »Remigracija«. Sam koncept remigracije ne pomeni samo vračanja nezaželjenih tujcev, ki nezakonito prečkajo evropske meje, temveč politiko, ki bi vodila do množičnega vračanja migrantov in njihovih potomcev v njihove domovine. Avstrijskim identitarcem in domoljubom so se ob tem pridružili tudi mladi iz Nemčije, Švice, Belgije, Italije, Danske pa tudi iz Slovenije in nekaterih drugih evropskih držav. Evropska mladina je tako složno pokazala svoje nasprotovanje množičnim migracijam in zahtevala »remigracijo sedaj!«. Jasno pa je pokazala tudi, da je čas malenkostnega nacionalnega šovinizma, ki je povzročal mnoge spore med Evropejci, in so ga lahko globalisti izkoriščali za svoje cilje, že davno mimo, in da novi evropski domoljubi doživljajo svojo identiteto, ne le v nacionalnih, temveč tudi v civilizacijskih in rasnih okvirjih.

Ker je znak gibanja Generacija identitete, grška črka lambda, v Avstriji prepovedana, so udeleženci simbolično nosili črne in rumene zastave, vendar brez simbola, ki ga je avstrijska država prepovedala, da bi onemogočila množično gibanje mladih, ki zavračajo progresivizem kot ideologijo, temveč se vračajo k svojim tradicijam in etnokulturni identiteti. Same demonstracije so jasno pokazale, da je vihar mladih Evropejcev, ki znova odkrivajo svojo identiteto in so jo pripravljeni tudi braniti, neustavljiv, in da prihaja čas sprememb na naši celini.

Same demonstracije so imele tudi bogat program avstrijskih in tujih identitarnih govorcev, predstavnikov raznih gibanj, in podmladkov konservativnih političnih strank, kot sta Avstrijska svobodnjaška stranka in Alternativa za Nemčijo. Govorci iz Avstrije, Nemčije, Švice, Italije, Danske, Belgije in iz drugih evropskih dežel, so v nemščini in angleščini prisotne pozvali, naj se odločno uprejo uničevanju evropskih kultur in globalizmu, kot tudi množičnim migracijam in lažnim liberalnim vrednotam.

Ob istem času so organizirali svoj proti-shod tudi levičarski skrajneži, znani kot antifa, vendar se evropska mladina ni pustila ustrahovati ter se ni ozirala na provokacije posameznih levičarjev, ki so iz varnega območja za policisti poskušali izzivati udeležence demonstracij. Po samih demonstracijah, ki so trajale približno dve uri in pol, so domačini in gosti iz drugih držav nadaljevali z druženjem v prostorih avstrijskih identitarcev.

Besedilo je bilo prvotno objavljeno na povezavi: https://tradicijaprotitiraniji.org/2023/07/31/slovenski-identitarci-so-se-udelezili-demonstracij-za-remigracijo-v-avstrijski-prestolnici/