Connect with us

Novice

Sodoma in gomora na Fakulteti za matematiko in fiziko, ki je kot prva na Univerzi v Ljubljani prejela LGBT certikifat.

Published

on

(Slika je bila objavljena na uradnem Twitter profilu FMF UL)

Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani se po socialnih omrežjih hvali, da je kot prva fakulteta na UL prejela LGBT certifikat.

Na Twitterju so zapisali: “Na FMF, prvi fakulteti Univerze v Ljubljani s certifikatom LGBT prijazno, imamo v tednu pred ljubljansko parado ponosa izobešeno mavrično zastavo, s katero izražamo podporo našim LGBTIQ+ študentom in zaposlenim ter celotni LGBT skupnosti.”

Takšno početje je skrajno neprimerno, saj naj bi akademska sfera predstavljala nek objektiven in nazorsko neopredeljen pristop do skrajnih ideologij, kar pa za fakultete UL že dolgo ne velja. Sploh pa, kakšne povezave ima matematika in fizika, dve naravoslovni vedi, z ideologijo LGBT?

Kaj sploh je LGBT certifikat? Je dokument, ki ga podeli Mestna občina Ljubljana, in sicer ustanovam, ki predstavljajo vključujoče okolje za ideologijo LGBT.

Študenti so se za študij matematike in fizike odločili, da preučujejo matematične formule, odvode in intergrale, finančno matematiko, obrestne račune, gravitacijo in podobne naravoslovne pojave. Namesto tega pa so deležni diktature LGBT ideologije, ki mlade ljudi poučuje o izprijenih spolnih praksah, kot so seks z različnima spoloma (črka B – biseksualec) in kirurška odstranitev moškega spolnega organa (T – transeksualec). Izprijeno in zavžrno.