Povežite se z nami

Novice

ŠOK! Po tem ko je rdeča sodnija pred meseci zaprla odgovornega urednika NTA Urbana Purgarja, so se sedaj spravili nad Bojana Požarja. Še danes naj bi šel v pripor.

Objavljeno

dne

Kot smo na Nacionalni tiskovni agenciji že poročali, so 20. septembra 2021 za zapahe spravili odgovornega urednika NTA Urbana Purgarja. S svojim novinarskim delom in aktivizmom je Urban očitno stopil na žulj političnim nasprotnikom, ki so ga za 5 mesecev zaprli v zapor na Povšetovi. Takšno ekspresno procesiranje in sojenje je možno le če je politično motivirano.

Urban Purgar je že na svobodi, danes pa je sledil nov šok. Novinarski kolega Bojan Požar je na omrežju Twitter objavil, da mora še danes za rešetke.

“Vse kaže, da bom že danes končal v priporu, ki bo trajal do prvega naslednjega naroka oziroma največ do 30 dni. Samo zato, ker sem 16. marca manjkal na obravnavi pred višjim sodiščem, kjer moja udeležba ni bila obvezna. Gre za postopek v katerem sem bil na prvi stopnji tudi oproščen,”, je danes na Twitterju zapisal novinar.

Nadaljujte z branjem
Kliknite za objavo komentarja

Objavite odgovor

Za komentiranje se morate prijaviti.