Connect with us

Novice

Spominjamo se evropskega junaka Tommija Lindha

Published

on

Danes obeležujemo eno izmed številnih tragičnih obletnic smrti, ki jih je povzročila nerazumna in zločinska migrantska politika odprtih mej in uvažanja tretjega sveta na našo celino.

Pred dvema letoma, 11. Maja 2020, je namreč življenje izgubil le devetnajst let star švedski domoljub Tommie Lindh, ki ga je do smrti zabodel migrant, ko mu je Tommie kot pravi Evropejec in domoljub, vreden junaških prednikov švedskega naroda, hotel preprečiti posilstvo petnajstletnega dekleta na zabavi. Njegov morilec je afriški migrant iz Sudana, ki je bil takrat star 22 let. Potem ko je zabodel Tommieja, je nadaljeval s posiljevanjem švedskega dekleta.

Tommie Lindh je heroj in mučenik Evrope, njegova kri pa ni zamazala le rok sudanskega divjaka, temveč je tudi na rokah vseh tistih, ki narekujejo iz Bruslja in iz drugih centrov moči politiko odprtih vrat za Evropo, in zavoljo lastnih ciljev in interesov zibelko naših narodov preplavljajo z invazivnimi vrstami.

Tradicija proti tiraniji se je pridružila drugim evropskim identitarcem in nacionalistom v obeleževanju spomina na hrabrega švedskega mladeniča, katerega ime ne bo nikoli pozabljeno in je postalo simbol za vse Evropejce, ki so izgubili svoja življenja zaradi nasilja in terorizma, ki ga nam sovražne »elite« v imenu odprte družbe in multikulturnosti uvažajo v Evropo.

Mednarodne akcije spomina na Tommija Lindha so se poleg slovenskih udeležili tudi španski, srbski, romunski, italijanski, novozelandski in portugalski nacionalisti in identitarci.

Tommie Lindh počivaj v miru!

Tradicija proti tiraniji – Slovenija
Bastión Frontal – Španija
Kormilo – Srbija
Comunitatea identitară – Romunija
Azione Cultura Tradizione – Italija
Action Zealandia – Nova Zelandija
Escudo Identitário – Portugalska