Connect with us

Kolumne

Streaming platforma Netflix prvič po desetih letih, masovno zgublja naročnike? Razlog? Vsiljevanje levih globalističnih idej. Po pedofilskih filmih, bodo tokrat bodo predvajali serijo o nosečem moškem paru.

Published

on

Streaming platforma Netflix je v zadnjih nekaj letih postala platforma skrajne levice in njihovih globalističnih idej.

Od istospolnih parov, ki jih mrglo v vsakem filmu in tv seriji in LGBT in BLM propagandi ki je usiljena prav v skoraj vsako serijo/film.

Nazadnje je javnost razburil film “Cuties”, v katerem je zaznati priljubljeno pedofilsko nagnjenost, ki se zadnje čase giblje v teh krogih. V filmu se sledi mladim puncam, starih slabih 7 let, ki začnejo plesati striptis, se učijo o manjavi spola ter razni LGBT propagandi.

Netflix tudi redno odstranjuje večne filmske klasike kot so recimo Sam doma in Harry Potter, ter jih poskuša nadomestiti z neprebavljivo woke vsebino.

Tokrat so jim naročniki dali jasno vedeti, da gredo predaleč, saj so objavili napoved nove serije, imenovane “He’s expecting”

ki naj bi bila dostopna že 21 aprila, torej danes v ZDA.

V seriji naj bi moški zanosil ter se borili proti “sovražnemu svetu”.

Uporabniki so se na to ostro odzavli na twitterju, med katerimi je bil tudi Elon Musk sam, ko je tvitnil, da je “woke” ideologija Netflixa tapravi virus za svet, in da je povsem negledljivo.

Tvit je prijel veliko podporo, in bil všečkan 30-tisoč krat v manj kot pol dneva.Poleg tega, je Netlfix v zadnjih 24urah izgubil kar 200tisoč naročnikov. Kar je največ v najkrajšem času v zgodovini podjetja.

Kot kaže ima tudi potrpljenje svoje meje in limit, in pravilno je, da se ljudje počasi znamo postavljati tudi zase in svoja mišljenja.

Žalosti nas dejstvo, da se moramo v 21. Stoletju, namesto koristnih stvari kregati glede osnovne človeške biologije in dejstva, da moški ne morejo biti noseči.

Ampak, če boš to rekel na glas, bodi pripravljen/a, da boš kmalu javno označen/a za fašista, nacista, transfoba, rasista in vse druge mnogo preobrabljene fraze, ki so skozi leta zgubile svoj pomen in moč.

Ali bo družba Netflixa prišla k pameti in poslušala svoje naročnike ter odzive, ali pa bodo nadajno širili propagando ter prijemali finance iz globalističnega ozadja, pa bomo še videli, ter vas o tem, na NTA še obveščali.

Maj Šuklje

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Za komentiranje se morate prijaviti.