Povežite se z nami

Novice

[Urednikovi aforizmi] Komunisti in bivša Juga

Objavljeno

dne

Bolj ko se povezujejo pete kolone v bivši Jugi, da bi zjebale Janšo, bolj se budi revolt v tistih vzdolž bivše Juge, ki vedo, kaj “so komunisti zagrešili lansko poletje”. Toda mi se ne združujemo, da bi skupaj ostali, temveč da bi vas za veke vekomaj pregnali!

Komunisti. Ne maramo vas ne Slovenci ne večina Jugovičev. Klali ste vzdolž vseh republik bivše Juge, povsod več “svojih”, če temu, pogojno rečeno, zaradi vaše brezkoreninske ideologije, lahko rečemo – kot tujih. Vsa bivša Juga pozna narodne tragedije, povezane z vašim klanjem.

Slovenci smo različni in imamo različne interese. Normalno je, da na podlagi teh različnih interesov nastajajo različne stranke. Toda po definiciji stranke v slovenskem parlamentu ne morejo zastopati interesov tujcev ali izdajalskih tendenc določenih Slovencev. Pa jih. #EXKUL

Uredništvo

 

Naš duh, spiritus movens, je glavni urednik Aleš Ernecl, filozof in novinar, človek številnih interesov in široke izobrazbe. Med epidemijo je v nekaj mesecih iz nič, na pet let starem lap topu, zgradil verodostojen, kredibilen YouTube kanal, na katerem se je doslej zvrstilo že več kot 100 intervjujev ali streamov. Aleš, politično filozofsko konzervativec, a odprtega duha, ko gre za govor, je intervjuje delal vzdolž celotnega političnega spektra in se je z vsakim pripravljen in sposoben pogovarjati spoštljivo, četudi se z njim ne strinja.