Connect with us

Novice

V soboto je potekal dogodek “Ljudsko srečanje za izstop Slovenije iz Svetovne zdravstvene organizacije”

Published

on

V Ljubljani v hotelu Mons je v soboto, 19.2. 2023 potekalo srečanje na okrogli mizi s predavatelji iz različnih področij. Predavali so strokovnjaki dr. pater Karel Gržan, mag. Sanela Štadler, dr. Biserka Ilin, Anton Komat, Srečko Šorli, dr. Tomaž Makovec, dr. Živan Krevel in ostali.

Obravnavali so problematiko zdravstvenega sistema in nevarnosti Svetovne zdravstvene organizacije, ki je padla v roke nepravih ljudi. Evropska unija in prav tako Slovenija se sooča z eno največjih problematik v zgodovini človeštva. Pandemija je pokazala, da svet vedno bolj vstopa v nevarne roke “globalistov”, ki jim je celosten nadzor nad populacijo pomembnejši od zdravja ljudi. Njihove nezdrave ideje nimajo meja, od LGBTQ ideologije, do novih prehrambenih smernic (črički in druge žuželke v izdelkih), pa vse do ukinitve avtomobilske industrije, kar pomeni direkten napad na Nemčijo in s tem na uničenje Evropskega gospodarstva. Zakaj bi naše zdravje bilo izjema in skrb za njih?

 

Srečko Šorli je na spletni strani triglavmedia.si zapisal:

Drage Slovenke, Dragi Slovenci

Z začetkom koronskega cepljenja konec decembra 2020 se je v Sloveniji (in svetu) začela prikrita, večini Slovencev neopazna in neznana, a dejansko sistematična depopulacija našega (kakor tudi svetovnega) prebivalstva. Uradne statistike, ki beležijo zgolj splošno smrtnost, to potrjujejo. Zaradi masovnega koronskega cepljenja imamo danes drastičen padec rojstev in  drastičen porast števila mrtvorojenih otrok. V letu 2023 smo daleč nad ravnjo števila smrti v letih 2015–2019. Na voljo so nespodbitni dokazi, da je smrtnost tistega dela populacije, ki se je cepil, za okoli 15% večja kot pri populaciji, ki se ni cepila. Uradna medicina to boleče dejstvo prikriva tako, da prikriva cepitveni status umrlih in bolnih. 

Depopulacija poteka povsod po svetu, vodi pa jo predvsem marionetna “Svetovna zdravstvena organizacija”, ki je v skoraj ekskluzivni lasti korporacijskega kapitala. Države so v izvajanje depopulacije prisiljene, ker jim drugače grozi finančni bankrot. Država, ki bi se uprla izvajanju sistematične depopulacije, bi ostala brez finančnih pomoči Svetovne banke, katere lastniki so lastniki svetovnih korporacij. Usoda planeta je danes že v rokah najbolj bogatih Zemljanov s področja kemofarmacije, bankirstva, špekulacijskih fondov, vojne industrije, agroindustrije itn. Politika je samo še izvajalka njihovih zahtev in pogubnih kapric. 

Svetovna zdravstvena organizacija (SZO) je iz svojih pravnih aktov zbrisala tiste določbe, ki ljudem v zdravstvenih rečeh zagotavljajo človeško integriteto, dostojanstvo in svobodo. Prav zdaj pa se po hitri poti pripravlja sprejem nove pogodbe, ki daje SZO neomejena pooblastila in jemlje državam podpisnicam možnost upiranja. 

Za vodstvo Svetovne zdravstvene organizacije smo ljudje le in samo odvečni biomaterial, ki ga je na planetu preveč in ga je potrebno drastično zmanjšati. V prvem valu depopulacije v koronski krizi je bil za sodelovanje še potreben vaš podpis pred cepljenjem, v drugem, ki se pripravlja v naslednjih letih, ne bo več potreben. V naslednjih medijsko zrežiranih epidemijah bo cepljenje obvezno. Tisti, ki se bodo uprli, bodo internirani v koronska taborišča za neposlušne. SZO si po novi pogodbi, o kateri se bo odločalo čez nekaj mesecev, pridobiva pooblastila, da v primeru “izrednih razmer” (ki jih razglasi po svoji volji in sama) pošlje v državo podpisnico, ki ne bi želela sodelovati pri izvajanju ukrepov na svojih tleh, mednarodno vojsko (novi Umprofor) s pooblastili za uporabo sile.

Edina pot, da se temu zločinskemu scenariju upremo, je, da nemudoma izstopimo iz Svetovne zdravstvene organizacije. Podpisovanje kakršnekoli pogodbe s Svetovno zdravstveno organizacijo bi bil akt veleizdaje – države, njene Ustave, zdrave pameti, znanosti in slovenskega naroda. Od samega začetka koronske krize Svetovna zdravstvena organizacija ne sledi več doktrine medicinske znanosti, temveč doktrino depopulacije s prepovedovanjem priznanih, preverjenih in poceni zdravil (npr. hidroksiklorokin, ivermektin) in s predpisovanjem zdravil, ki so strupena, a draga (npr. remdesivir). 

Celotni protokol zdravljenja kovida-19, ki ga je predpisala WHO, je bil tak, da je smrt od kovida lahko zadela maksimalno število ljudi: ko je kdo zbolel, ni smel do zdravnika oziroma je bil odslovljen z nasvetom, naj pije čajčke in počaka, da se simptomčki poležejo; ko je doma nazadnje obležal, pa so ga odpeljali v bolnico na intenzivni oddelek in ga priklopili na zdaj že zloglasni respirator. Z zgodnjim zdravljenjem bi lahko rešili mnogo življenj, pa jih nalašč niso. Tako bo tudi v bodoče, samo da je načrt sedaj še dosti bolj peklenski. Po načrtih Svetovne zdravstvene organizacije bosta razglašanje bolezni za pandemične ter določanje protokolov zdravljenja in zadevnega cepljenja v naslednjih letih povsem v njenih rokah.

Temu zločinskemu scenariju se je treba pravočasno upreti. Naši dedje so v drugi svetovni darovali življenja za svobodno Slovenijo, naši očetje so se borili leta 1991 za svobodno Slovenijo, mi pa ne bomo dovolili, da bi nekaj globalističnih pogoltnežev, ki želijo pridobiti popoln nadzor nad človeštvom, ga zredčiti in potem uživati v svojem zasebnem raju na “zelenem planetu”, vključiti v svoj načrt tudi našo domovino!

Kako je mogoče, da so predstavniki ljudstva, ki ima po Ustavi v naši domovini oblast, tako odtujeni od realnosti, tako zasvojeni z globalistično propagando, da se sploh ne zavedajo, kaj se nam pripravlja – nam in tudi njim? 

Če je tako, jim torej moramo odpreti oči. Za referendume ni več časa, kolo zgodovine se vrti vse prehitro. Na našem ljudskem srečanju se bomo podrobneje poučili o tem, kaj nam grozi, in se dogovorili, kakšne možnosti in koraki nam še preostajajo, da rešimo sebe, da rešimo naš rod.

Naj omenimo, da je predsednik Svetovne zdravstvene organizacije Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus v rodni Etiopiji označena za zločinca.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Za komentiranje se morate prijaviti.