Connect with us

Novice

(Video) Italijanski profesor se je živega zažgal, po tem, ko je bil s strani šole suspendiran zaradi upiranja Covid potrdilom.

Published

on

33 letni profesor iz severozahoda italije, ki je učil na eni od gimnazji v Lombardyju, se je v torek popoldne po sporu z ravnateljem, ki mu je zaradi nestrinjanja z obveznim cepljenjem izrekel suspenz, samega sebe polil z bencinom ter se živega zažgal.

Po sporu se je moški sprehodil do avta, kjer je iz njega vzel 5 litrov težko posodo z bencinom, ter se polil, nato pa ob sebi prižgal vžigalnik, kar he celotno njegovo telo spremnilo v velik “kres” v zgolj nekaj sekundah.

Iz šole sta takoj pritekla dva varnostnika z gasilnimi aparati ter ga poskušala pogasiti, ravnatelj pa je poklical na pomoč policijo ter reševalce, ker ni vedel, kakšne so nadaljne akcije moškega.

Moškega so po skoraj minuti borbe z ognjem uspeli pogasiti, ter odpeljati v bližnjo bolnišnico.

Isti večer so v svet prišle informacije, da je moški doživel opekline tretje stopnje, ter si huje opekel 70% celega telesa, ter so se za njegovo življenje borili kirurgi.

Žal neuspešno. Opekline so bile prehude, in moški je preminil naslednje jutro, v sredo, 2. Februarja.

Internet se je razdelil v več skupin, od teh, ki obsojajo nove proti koronske ukrepe, do teh, ki stojijo za njimi ter odločitvami vlade.

V Italiji je namreč kazen za necepljene učitelje ter profesorje suspend za 4-6 mesecev brez plače.

Italjanski protestniki so že napovedali nove demonstracije, kot v podporo preminulemu moškemu.

O stanju v Italiji vas bomo na NTA redno obveščali preko naših socialnij omrežji

 

Video je dostopen tukaj.

FullSizeRender

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Za komentiranje se morate prijaviti.