Connect with us

Novice

(VIDEO) – Slovenski identitarni aktivisti sporočajo: “Potrebna je remigracija!”

Published

on

Remigracija je edina rešitev za problematiko množičnih migracij!

Remigracija je edini odgovor na uničujočo politiko odprtih mej!

Proti novemu paktu o migracijah in azilu – Za učinkovito politiko remigracije na evropski ravni!

Spodaj si oglejte posnetek simbolične akcije slovenskih identitarcev in domoljubov.

Tako kot drugje po Evropi, tudi v Sloveniji identitarni in domoljubni aktivisti zahtevajo korenite spremembe na področju urejanja množičnih migracij. Ob tem zavračajo lažne rešitve bruseljskih samodržcev, ki hočejo problematiko nezakonitih migracij reševati preprosto tako, da jih legalizirajo in ustvarijo »legalne in urejene« poti za množice iz tretjega sveta, ki se hočejo prebiti v Evropo.

Slovenski identitarni aktivisti zavračajo trditve, da so migracije potrebne zaradi nizke rodnosti, delovne sile in gospodarske rasti. Demografska problematika se rešuje s spodbujanjem večjih družin, ne z uvažanjem nam tujih ljudstev, ki so v etnokulturnih okvirjih nekompatibilna z evropskimi narodi. Prav tako nasprotujejo ustvarjanju globalne potrošniške družbe pod nadzorom bruseljskih birokratov in korporacij, ki spodbujajo množično priseljevanje zaradi dotoka poceni delovne sile in novih delavcev/potrošnikov. Ustvarjanje takšne družbe zahteva namreč brezoblično množico državljanov sveta, ki se identificirajo le z blagovnimi znamkami, ki jih uporabljajo, obenem pa niso nikjer globoko ukoreninjeni, zaradi česar se jih lahko po potrebi seli po zemeljski obli kot šahovske figure.

Ohranitev naše etnokulturne dediščine je na prvem mestu! Zato se slovenski identitarci pridružujejo svojim somišljenikom in prijateljem iz drugih delov Evrope in stojijo na prvi liniji proti uresničevanju velike demografske zamenjave. Zaradi nedavnih dogajanj, ki kažejo, da slovenska politika hodi po poti multikulturalizma, kot tudi zaradi vse večjih težav z migranti, ki se dogajajo v naši deželi, slovenski identitarni aktivisti in podporniki odločno zahtevajo, ne le zaustavitve pogubne migracijske politike, temveč tudi remigracijo, oziroma sistematsko vračanje migrantov v njihove domovine. To so s svojo simbolično akcijo jasno pokazali tudi na ulicah slovenske prestolnice.